Јас Дијана на 34 години, мајка на две дечиња оперирана од рак на матката со метастази на белите дробови.

Битката против болеста ја водам во Истанбул, лекувајќи се со имунотерапија која чини речици 4000 евра и потребно е да се прима на 21 ден. За таа цел ми е потребна финансиска помош од хумани луѓе и компании.

Ви благодарам.

Броеви за донација:

Телеком: 143 110

А1: 143 550

Жиро сметка за донација:

Стопанска банка Скопје.: 200002512150321