Хумани луѓе

19 годишниот Никола со видео порака до цела Македонија :

Дојдете на хуманитарниот концерт утре.

Заедно да ја заокружиме хуманитарната акција бидејќи сме многу блиску до целта.

#ХуманитаренКонцерт #Маџари #Среда