Донирајте кој колку е во можност за Бошко Јанкулов од Кавадарци

Драги другари пријатели роднини и сите хумани луѓе од Македонија и пошироко. Ве молиме за помош . Донирајте кој колку е во можност. Ние сме борци и имаме голема желба и вера да го пребродиме овој предизвик.Број за донации за А1 во очекување.
Благодариме од срце.
За Бошко.