Донирај за Никола

Да ја покажеме хуманата страна и да донираме за Никола Георгиев.

Никола има 19 години и оваа година е матурант кој наместо да размислува за матурата, каде да продолжи со образованието, тој размислува за неговото лекување, размислува дали се ќе биде во ред.

Никола боледува од малигна неоплазма на миелоидната лоза, редок тип на канцер за кој што итно мора да замине на лекување во Турција. На Никола му претстои долга и мачна борба, за својот живот, но да бидеме тука за него и со него и да донираме.

Денарска сметка 200003717578051 Стопанска банка

Девизна сметка IBAN Code MK07200004066300617