Да помогнеме на Мите Андонов

Да бидеме хумани и да помогнеме на нашиот сограѓанин Мите Андонов, кој има потреба од финансиски средства за лекување од дијагностициран рак и на кој претходно му е извршена операција за вадење на бубрег. Неговото семејство не може да ги обезбеди потребните финансиски средства, па затоа упатуваме апел до сите добронамерни луѓе да помогнат со донација на следнате сметки:

Стопанска Банка: 200004124669494 во денари

За донации од странство: IBAN:MK07200003063423534 EUR

Драги мои роднини, пријатели, хумани луѓе и сограѓани, ве молам од мое лично име за малку помош. Мојот сопруг Мите Андонов, кој пред неколку години имаше тешка операција(вадење на бубрег), и како последица од таа операција, денес се соочуваме со уште поголема мака. По 4 месеци поминати од болница во болница, пред 3 недели му се направени 2 операции и диагностициран му е рак. Пред нас сега предстои голема борба, во која јас финансиски не сум силна да ја почнам. Пред нас сега предстои голема борба, во која јас инансиски не сум силна да ја почнам. Затоа ве замолувам за ваша помош, вашето малку за нас ќе биде премногу. Ви благодарам многу за донињарето, и од срце ви посакувам многу здравје и секое добро.

Стопанска банка денарска сметка: 200004124669494

IBAN:MK07200003063423534 EUR

Корисник: Андонова Дафинка