Да донираме за Кико.

Малиот Кристијан има ретка дијагноза Атаксија-телеангиектазија.

За неговото лекување се потреби финансиски средства со кои тој би отпатувал за Турција на лекување.

Teлефонските броеви за донација се :

А1: 143 471,

Телеком: 143 130

Трансакциска сметка : 200004087594930 СТОПАНСКА БАНКА АД Скопје, Катерина Коцева.

Отворена е и сметка na gofundme :

gofundme.com/f/help-kiko-win-his-battle-with-at